Gokväll

Tänkte slänga in ett snabbt Hej innan jag stupar i säng. Har haft en slö-dag idag men en välbehövd sådan. Har tvingat mig själv att göra i n g e n t i n g. Leo har varit i klubben och mellandamen huserade en stund hos mormor. Så lite egentid men baby O fick jag på förmiddagen. Börjar känna mig aningen piggare, tror jag? Men det är sparlåga som gäller ännu för att bensinen skall räcka till nästa stopp. Nån annan som ser framemot våren?! Här har ni en!

Ikväll tömde vi loppisbordet och det blev minsann två wow veckor. Helt otroligt att begagnande bebis-/barnkläder sålde sådär bra. Blev två rekordveckor som gav några hundralappar. Men kom såklart hem med en hel del kläder ännu som får åka tillbaks mot vårkanten. Gissar vi har en del inrednings relaterat att sälja av oss då också när vi flyttat klart. (Btw. -Flytten. Så.nära.nu.)

Nej Godnatt! Hörs imorgon. 

DSC_4533.JPG

5 reaktioner på ”Gokväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s