Fastlagstisdag

När man känner sig slut i kroppen ens före man hunnit nudda tårna i marken – Ja idag är det en sån dag. Förmiddagen har ändå varit helt ok. Gossen skulle till klubben och jag fick tre timmar med tjejerna o en vän. Sen att bebben valde att middagslura precis vid hämtningstiden var inte så roligt, bara att väcka och klä på, tackar för att vi inte har en grinig baby iaf. ♡

Idag har vi inga måsten. (ok, tycker jag skriver det för ofta). Bara att besöka en brasa till kvällen, komma över grillkorv och eventuellt en fastlagsbulle. Har inte förtärt en bulle ännu och då ä r  n å g o t  f e l. Vid detta lag brukar jag ha ätit mig illamående på fettisbullor, hehe.

Frågan är dock vilken brasa man borde besöka?! Vill gärna åka nånstans var det finns nån rolig aktivitet för barnen med. Vart brukar ni åka? : )

DSC_4523DSC_4524

Knäck har vi iaf, fastän det då bara är för att det hör till. En sats som är hård som sten och en annan som satt sig i formarna. Kanske bara bra så slipper barnen sockerfylla. Och jag med för den delen. Skön Tisdag till er!

4 reaktioner på ”Fastlagstisdag

  1. Här har man oxå bara förtärt en enda..å kunde inget annat än småle åt texten hur det vanligtvis brukar vara på bulle-saldo-kontot! ;D /depovännen x)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s