Måndagkväll

Heej. Sitter här med fotbad och avslappnande musik och har tänt ljus. Den senaste veckan har varit tuff och gissar att det är senaste tiden som vill säga sitt. Kan kryssa i alla symptom på stress-listan utan att behöva känna efter destomer, så nu gäller det att ta det luugnt. Hur man nu gör det med tre småttingar i huset. : )

Som tur har jag underbaraste mannen och en massa roligt att se framemot i vår. ♡ Hur mår ni? Hoppas ni har det bra.

DSC_3468

2 reaktioner på ”Måndagkväll

  1. Kämpa på! Jag tycker två stycken är alldeles tillräckligt jobbigt mellan varven så all respekt till dej som orkar med tre. Jag tänker att det nog lättar lite när det blir mer vårigt och man slipper alla hundratals ytterplagg som skall kläs på och av varje gång man skall ut genom dörren!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s