Sunday

Hej alla fina. Tänkte skriva Sunday glory som rubrik och ladda upp denna bild..

DSC_4517

..men här är nog allt annat än det. (och så gissar jag folket behöver mera ärliga vardagsinlägg). Senaste dagarna har barnen haft cirkus från morgon till kväll och mitt humör eller ork har verkligen inte varit på topp. Vill bara riva mig i håret och skrika sluuuuta. Kanske har jag också gjort det. En eller annan gång.

Hur som helst.

Min iPhoto på mac’en valde att haka upp sig för typ en vecka sen när jag skulle importera bilder från min telefon, och har sen dess inte fungerat. Men nu har jag fått fixat det och fått importerat bilder från kameran, så ett och annat loppisfynd kommer komma upp och härliga vårnyheter från maxomorra.

Inte såhär bloggåret skulle starta men whatever, att ha möjlighet att presterar ett par inlägg i veckan som trebarnsmamma får väl lov o vara good enough. ; )

Skön Söndag till er!

DSC_4518.JPG

Vackra rosor mannen kom hem med i fredags. 

2 reaktioner på ”Sunday

 1. Hoppas ni får en fin söndag!

  Jag har en fråga angående den mjölkfria tårtan. Vad spacklar du den med? Vanlig smörkräm, fast med margarin då, eller har du något annat tips?

  Gilla

  1. Tack & desamma Malin. ❤

   Jag har faktiskt bara spacklat med alpros grädde! Grädde är ju inget man rekommenderar när det gäller spackling men iom att jag dekorerat dem bara en stund innan de serverats så har jag gjort så och faktiskt har det funkat helt fint. : ) Margarin skulle jag ogärna använda men finns ju nog också mjölkfria smör, vet att Floora & Keiju bland annat har, de lämpar sig säkert bättre till smörkräm. : )

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s