Ett nytt intresse

Förra året fick Leo ett par skidor av sin mormor, dessvärre blev de inte så flitigt använda då. Men nu då vi plockat fram dem i vinter har det varit desto mer intressant. Första gången var inte så rolig, men efter ett par gången när balansen infann sig och han fattade hur de skulle användas blev det plötsligt så mycket roligare.

I Tisdags tänkte jag att vi skulle kunna åka o testa skidspåret, och gissa om det inte blev en hitt direkt? Balansen i spåret var lite svår att hålla till en början, men skam den som ger sig. Han kämpade o kämpade och tillsist flöt det på hur bra som helst! Så nu var vi tredje dagen i rad i spåret, och han pratade redan om nästa gång innan vi ens hann lossa på skidorna o hoppa i bilen, hehe. Blev en härlig runda på en timme.

Ett stort plus är att jag får kvalitetstid med gossen. Så mycket små och finurliga funderingar som finns i dessa små krabater och som är så fantastiska att få ta del av. Tror det är viktigt med lite tumistid och 100% uppmärksamhet mellan varven på samma gång som man får göra nått man gillar. ♡

DSC_4272

6 reaktioner på ”Ett nytt intresse

 1. Vad roligt! Sara har också blivit helt frälst i skidåkning i år 😀 Vi tänkt annars komma och fråga om Leo ville åka pulka på isen tidigare idag när vi var där med Ådi, men missade ju helt på tajmingen insåg vi när vi knackade på hos er 😀

  Gilla

 2. Ja visst är det härligt att se hur snabb utveckling de små gör sålänge de inte ger sig! Tror han uppskattar mycket att få egentid med mamma. 🙂
  /Kitty

  Gilla

 3. Så roligt med gemensam hobby! Jag gillar också att skida och längtar till att vi kan fara iväg hela familjen på utfärd med skidorna på fötterna. Så härligt med motion och frisk luft.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s