Februari – sista månaden

Då är sista månaden här, sista månaden i vår lägenhet. Sista månade innan början på nått nytt. De första flyttlådorna är packade men det mesta kommer vi faktiskt spara till ca två veckor innan flytten. Som tur är har vi inte samlat så mycke extra saker på oss, utan har tydligen varit bra på att sälja av oss efter att nått kommit ur användning. Men det återstår ju att se när dagen är kommen och det är dagas att flytta allt från ställe till annat, då kommer jag väl små bannas över hur mycket skräp vi har, hehe.

I alla fall, ser fram emot dagen D! Kommer naturligtvis kännas konstigt att lämna detta hem, stänga dörren och aldrig mer komma hit. Men tillika visste vi ju när vi byggde att detta bara kommer va en mellanlandning. Och som det ser ut just nu kommer det bara vara positiva grejer med det nya hemmet! Ser så framemot att få sätta igång med renovering och att få börja skapa ett nytt hem, precis så som vi vill ha det. Låta barnen få springa fritt ute på vår egna tomt, kunna sitta på terrassen och njuta långt från närmsta granne och känna att detta är vårt hem.

Svårt att förklara känslan, men ni som gått/går igenom den förstår! Helt underbart. Och att detta sker efter bara några veckor känns ofattbart.

DSC_4287

6 reaktioner på ”Februari – sista månaden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s