Hello ladies

Lite trögt på bloggfronten just nu, har så mycket andra bollar i luften så hinner inte riktigt med. Och orkar inte.

Men ville iaf kika in och berätta att idag har vi en sju månader bebis i huset. Sju månader sen hon kom till världen, helt ofattbart vart tiden rusar iväg! Vi tie månaders ålder började piff & puff gå, men hoppas denna skrutt vill vara bebis liite längre. Och väljer hon att gå vid tio månaders ålder så har vi ju ännu tre månader kvar dit. Men det är ledsamt hur snabbt bebistiden går.

Igår gick jag igenom hennes gamla bebiskläder och fick en mini chock då man ser hur liten hon faktiskt varit och hur stor hon redan blivit, bara på några månader.

DSC_4447

När Miranda var sju månader befann vi oss i Thailand, och då började hon dra sig fram, och då satt hon också redan bra utan stöd, men minns inte om hon själv kunde sätta sig upp. Othilia snurrar runt som klockan men framåt eller bakåt far hon inte ännu, men hon är nöjd o glad på golvet så ingen panik ännu, fastän jag inte tror det räcker länge till.

Så lite sånt. Älskade unge. ♡

6 reaktioner på ”Hello ladies

 1. Alltså jag var helt säker på att du räknat fel, för jag trodde vår Lillasyster blir sju månader nu. Men hon blir ju ÅTTA. Haha. Helt tydligt att jag inte alls hänger med 🙂

  Gilla

 2. Ja, tiden går snabbt! Igår lämnade jag in ansökan till skolan för min bebis… som fyller 7år i juni! Storebror blir 12 år i maj, så han börjar 6:an till hösten då hon börjar i 1:an. HJÄLP!!!
  /Kitty

  Gilla

 3. Har sett på din instagram att er minsting är krasslig. Hoppas hon blir iskick snart. Tänkte bara fråga om de har blivit utrett om de kan vara kikhosta? Jag har hört om flera fall av det nu den senaste tiden så.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s