Onsdags tankar

Hej. Idag har vi haft städdag, alltså helt hemskt hur saker dras ur rum till rum. Och för att inte tala om disken som samlas ovanför diskmaskinen. Och tvättkorgen som svämmar över, in under badrumsinredningen. Tydligen har vi så mycke annat roligt på gång så det tråkiga prioriteras bort. Fast är nog ingen obekant fenomen, känner jag.

Bästa med flytten kommer definitivt va egna rum till barnen, eller tjejerna kommer ju ha rum ilag, men ett eget killrum och ett tjejrum! Alltså åååh, inbillar ju mig att alla saker kommer hållas snyggt och prydligt i deras egna rum då..

En torktumlare skall också införskaffas då, vilket kommer underlätta enormt. Och sen en sån diskmaskin som plockar i, ur & upp i skåpen av sig själv.

DSC_4153

5 reaktioner på ”Onsdags tankar

  1. Åh va Miranda liknar de på bilden 😀
    Hos oss samlas också kläder i korgen, bredvid korgen samt under skåpet 😉 Och då tvättar vi ändå varenda dag. Sku behöv en tvättmaskin som tvättar, torkar och viker av sig själv 😉

    Gilla

    1. Ja alltså teknologin har ju utvecklats så enormt så är mäkta förvånad över att jag inte ännu hittat en sån på marknaden! Kanske är de så eftertraktade så de säljs slut med det samma. Men när jag får tag på en skall jag meddela dig!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s