Nyårspresent av mannen

Min man är bäst på att överraska. Ni som följt mig i bloggen vet att han nu som då kommer hem med en bokett röda rosor, choklad eller annat smått. En riktig romantiker, nästan för bra för att va sann. ♡

När vi gick ut vid tolvslaget på nyårsnatten gav han mig en liten ask med detta fina smycke i, följt av en nyårs puss.

Detta hände redan när vi friade/var tillsammans också, att han kunde överraska med en bukett rosor en vanlig Fredag, ibland borde jag kanske förstå mig mer på hur lyckligt lottad jag är, att sånt som bara händer på film också händer mig.

DSC_4159DSC_4161Ett så fint smycke, helt i min smak. 

Viktigt att minnas att fastän man gifter sig och får barn behöver inte allt dö ut, det gäller såklart att kämpa extra hårt, båda två, och det krävs kanske mer än vanligt, men sålänge man minns varför man i första hand förälskade sig så är det kanske lättare att gå vidare på vägen. Bortom omständigheterna så finns oftast den gamla personen där under ytan, den du förälskade dig i, kanske bara täckt av hemmasysslor, barn, jobb eller annat. Men med små vardagsglimtar lyckas du kanske få fram den personen mer i din vardag igen.

En reaktion på ”Nyårspresent av mannen

  1. Minns den tiden… tyvärr så slutade smycken komma efter att vi gifte oss… Jag fick ringen (som hör till halsbandet du fick) en gång i julklapp när första barnet ännu var liten… Gillar serien! 🙂
    /Kitty

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s