Ett avslöjande

Haloj. Nu skall jag avslöja lite vad vi hade för Fredagsspring igår. Vi var faktiskt och undertecknade ett köpebrev. Så nu är det officiellt. Första Mars, om inte tidigare kommer vi bli husägare! Så roligt! Så så småningom kommer det växa fram en ny kategori på bloggen, renovering. Skall bli så kul så kul, och hoppas ni vill hänga med här på bloggen i vårt husfix. 🙂

DSC_4323.jpg

Efteråt firade vi me O’learys hela familjen. Och sen blev det maxifun för hela slanten. Ja tills det mer eller mindre såg ut såhär. 😀

DSC_4329

Nu känns det iaf skönt att ha ett hus fixat tills det datum vi skall ut ur lägenheten, en sten som ramlat av axlarna. Ser så framemot ett eget hus, egen tom och egna rum till barnen. Badkar, äppelträd och lekstuga. Ett ordentligt hjälpkök, hobbyrum och ett enormt vardagsrum.

10 reaktioner på ”Ett avslöjande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s