Här köldstrejkar vi inte

Inga dåliga väder bara dåliga kläder. (Gud så ledsen man var det ordspråket i lågstadiet på jumppatimmarna när det var skitkallt ute eller regnade!) Om de så gärna vill ut så såklart att de slipper ut då. Känner inte att – nej det är för kallt skulle va det bästa motargumentet om de nu så gärna vill ut. Bara att hoppa i kläderna och dra ut.

Och på nått sätt måste jag medge att det är en sån härlig krispig luft nu då termometer ligger kring -20. Och att det känns härligt med riktigt vinterväder när det nu ändå är vinter.

DSC_4248DSC_4250

Full mundering är det iaf som gäller. 🙂 Är så nöjd över barnens Bungaard skor vi fick möjlighet till att testa, med ett par extra sockor inuti håller de fötterna torra, varma och sköna även dessa super kalla dagar. Var rädd att ytan som är lite mocka liknande skulle nötas snabbt, men körde på magkänslan att såhär pass dyra skor måste ju hålla att använda, och ja, skorna ser helt super ut ännu fastän de använts flitigt från dag ett. Toppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s