Rådgivningskontroll

Igår var det rådgivningskontroll med sockertoppen. En ärta på 7550 gram och 67,9 cm. Hon snurrar som klockan, sitter korta stunder utan stöd, har fått två tänder och är en pigg & glad bebis! Om två veckor blir hon sju månader.

Tanten på rådgivningen konstaterade att hon växer och utvecklas bra. Vi diskuterade lite om fast föda också, fastän det är tredje kotten känns det spännande och nytt! Vet inte om man yoloade en gnutta mer när man var yngre och har blivit lite mer fundersam på vad man sysslar med nu när man åldrats ett par år sen första bebben. 😉

Just nu äter hon ett till två grötmål per dag och ibland ett till mål bestående av typ potatis. Skall bli roligt att så småningom öka på och mosa ner mera godsaker och tillsätta ett fruktmål! Hon verkar va en matglad bebis och håller tummarna för att det fortsätter så.

rdg

En första tandborste, första matåret och hur man förebygger olyckor i hemmet fick vi med oss hem. Och nya skötväskan jag förtjänat lös med bloggpengar. 😀 ❤ Tänkte göra ett what’s in my bag-, (i detta fall babyns-bag) inlägg om det finns intresse?!

12 reaktioner på ”Rådgivningskontroll

 1. Fin skötväska, vi alla har haft en sådän ful lila med texten libero. Men nu förtiden finns det väl finare 😀 haha nu låter jag lite gammal, menar jag och mina syskon. Fin blogg du har! 🙂

  Gilla

 2. Jag hade tänkt fråga vad du tyckte om skötväskan du köpte i våras. Hade nämligen tänkt beställa en liknande. Men den var tydligen inte så bra… 😉

  Gilla

  1. Jaa, altså jag gillade/gillar ju den såklart! Enda negativa är nog att man måste ha upp hela väskan om man skall ha nått ur den, vilket känns väldigt opraktiskt om man bara te.x. behöver flaskan. Men på sommarn är den perfekt, lika så vid stadsbesök om man te.x. behöver byta på opraktiska ställen, då den liksom hade skötbädden med i sig. 🙂 Är man dock utefter mera fack och fickor är nog en annan väska att rekommendera, men gillar man enklare modeller så kan jag nog rekommendera den. 🙂

   Gilla

 3. Så himla snygg skötväska!! Jag har ju inte barn själv, men skulle ändå nästan vilja ha den.. Kanske som gymväska eller mindre weekendbag…? 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s