Vargavintern är här

Vilket kindnypande väder vi haft idag, bokstavligen. Är glad att jag inte kollade termometern innan vi gick ut idag och hade vett att klä på oss en massa, annars hade vi nog stannat på insidan när det visade sig va runt -18. Krispig och frisk luft med en härlig Januarisol strax ovanför trädtopparna, men aningen kallt!

Vi gick en kort runda och barnen fick leka lite, minstingen fick sova ute igen efter en lång paus på den fronten, alltså inte sovandet överlag utan utomhussovandet, så skönt att det inte strular på sov-fronten, en bra natts sömn är a och o för alla småbarnsmamas. Så härligt att ha vardagen här igen.

DSC_4122

Obs. Inte fragg på min halsduk. :’D Miranda är annars överförtjust i sin nya overall och stjärnmössa, tror inte jag kommer få henne i några andra uteplagg inom närmsta framtiden! Det och en massa annat fint hade hon lyckan att få ärva av sin kusin. Tack. ❤

DSC_4136

En reaktion på ”Vargavintern är här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s