Godmorgon, typ

I vanliga fall bruka vi äta lunch just nu, men idag sitter jag här med frukost istället! Vi sov aaallt för länge imorse, men så skönt och välbehövt efter hela fest-rulliansen. Sen tar morgonbestyren mycket längre tid nuförtiden när det är tre kottar (ok, fyra med mig själv) att fixa allt till.

Barnen startade upp med utbrott ang en orange ballong båda skulle ha, och envisa som de är bägge två fick de mammanerverna på sprätt ett par gånger innan de började leka snällt. Men så fort ja fixat undan lite här inne skall vi ut. Solskenet glimtar i fönstren och lockar på oss. Ett mål nu efter att vi blivit friska igen är att försöka va ut minst en gång per dag!

Skön måndag till er!

DSC_4114DSC_4119

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s