Lazy Saturday

Hej alla fina. Idag har vi haft en riktigt latdag. Alltså bara latat oss i soffan hela dagen typ. Beror det kanske på att vi var uppe ovanligt länge igår? Vi träffade fina vänner och männen kockade supergod nötbringa & ugnspotatis till oss, sen badade vi badtunna utomhus o passade på att skålade in nya året, fikade o pratade medan kidsen spelade spel och lekte. Alltså en helt toppen kväll, så helt ok att va lite trött idag känner jag.

Förutom latat oss i soffan ha vi också fixat Lördagspizza. Hemmagjord pizza på tortillabottnar är helt super! Super snabb & enkel att fixa när orken tryter och så gott. Till det blev det också gröna oliver och nötter. Mums.

DSC_4084DSC_4088

Nu har vi iaf lite piggnat till och ordnat upp här efter en månads sjukstuga, dammsugit & skurat, tvättat ett par maskiner och putsat och fejat. Alltså usch hur här samlas skräp. Nu står middagen i ugnen och efter det skall vi packa ihop lite smått o gott o åka till föräldrarnas.

Skön Lördag till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s