ÅRET 2015

Här kommer en mini årsresumé av 2015 genom blogglinsen. En försenad sådan då jag gärna ville ha den med på nya bloggen! Varsågoda – Här är en snabb överblick av vårt 2015! Må 2016 bli lika lyckat och händelserikt!

Januari. Bokade vi resa till Fuerteventura. Grävde snökojor, besökte pulkabacken och njöt av vintervädret. Nådde halvvägs in i graviditeten, fick bekräftat att vi väntade en liten tjej. Picknickade inomhus och fick ett fantastiska gravidsmycket av mannen, ett bola-halsband.

vecka 21

Februari. Åkte på semester med hela min familj till Fuerteventura. Bjöd hit tjejerna på en vändgaskväll med massa mys, fotbad gott & skratt. Bakade några tårtbeställningar mellan varven. Inredde hemmet i vitt & rosa o gick o längtade till våren.

DSC_0015.JPG

Mars. Förberedde inför påsken. Tvättade o vek in en massa babykläder i hjärtats byrå och gick och längtade till Juni. Fick en ny samarbetspartner till bloggen (fantastiska homefun) och bakade min andra bröllopstårta. Drog pulkan i vårsolen som börjat kika fram, bakade massa gott och umgicks med vänner. Fixade även barnköket till kidsen denna månad.

kidsroom1

April. I början av april firade vi påsk i Vuokatti med Jannes familj I slutet av månaden blev det första utomhusglassen. Vi krattade o ordnade upp inför sommarn. Vårsolen började värma allt mer. I April nådde vi även vecka 30 och fick hämta ut mammalådan!

mama

Maj. I maj gick jag och längtad o längtade. Blev överraskad med röda rosor en vanlig vardag. Deltog i en mum&baby kväll Cosmetique stod för. Köpte hem de första sommarblommorna som vi planterade. Gick på bröllop och gjorde några små utflykter. Köpte hem den efterlängtade Ida Ising skötväskan. Firade första Maj, renoverade vårt sovrum, och fyllde ut babyns byrå ytterligare.

IMG_1625

Juni. Äntligen den efterlängtade månaden här. Så länge vi väntade på dagen D busade vi utomhus, fixade det sista inför bebbes ankomst. 18 Juni föddes hon. Följande veckor gick bara till för att njuta av vår skatt, på både sjukhus och hemma. Sista Juni firade vi Mannen och Miranda på deras årsdag, bakade en fantastisk barbiekaka.

DSC_0575DSC_0552

Juli. I Juli åkte vi på lite husbilssemester till djurpark med barnen. Badade, gjorde små utflykter och heltenkelt NJÖT av dagarna. Sommarens mest fantastiska månad.

DSC_0792DSC_0719

Augusti. I Augusti fortsatte vi att njuta av sommaren. Om möjligt ännu mer än Juli. Vi åkte på utflykter, campade med husbil, besökte en djurgård och hade det vackraste utomhusdopet till liten. Vi fiskade, badade, var på sjön och började smått förbereda för hösten. I Augusti gick jag också på vip-kväll vid Sunds.

DSC_0222webDSC_0123web

September. I september fortsatte de små utflykterna, men vi fixade också här hemma inför hösten. Vi beslutade att sätta lägenheten till salu för att få starta ett nytt kapitel. Gick på skördemarknad och började igen smått tillbringa dagarna med lite varmare kläder!

DSC_2158

Oktober. Bakade min tredje bröllopstårta, fick nya samarbetsparterns till bloggen, busade i parken, uppdaterade höstgarderoben och pysslade med lite diy.

autumnDSC_3273

November. Pysslade med mera diy, firade gossens fyra års dag, fikade på café med fina vänner, firade farsdag och blev bjuden på ett lyckat event vid Homefun. Blev också ett par turer till pulkabacken och så fixade vi om i hallen här hemma!

image1DSC_3310

December. December innebar en massa sjukstuga. In och ut till läkare med liten och sen tre nätter på barnavdelning pga RS virus. Julen kom och gick oavsätt och lite kunde vi nog ändå njuta fastän de flesta dagar bestod av bekymmer och orkeslöshet. Men december blev också på sitt sätt den bästa månaden på det nya kapitlet i och med att vi fick sålt vår lägenhet och hittade ett hus.

DSC_3467köpebrev

5 reaktioner på ”ÅRET 2015

    1. 1 Mars tar nya ägarna över vår lägenhet så senast då skall den stå tom. Så gissar flytten kommer ske i Februari nångång! Nya huset kommer ni få update om så småningom, har lite pappersfix kvar ännu så. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s