Nyårslistan

Bästa med 2015? Bästa med 2015 måste väl ändå ha varit att vi fick såld vår lägenhet och att vi därmed stängde ett kapitel i vårt liv och kunde öppna ett nytt.

Sämsta med 2015? Sämsta med 2015 var minsann Decembermånadens bobbor som härjade här. Och tja, höstmörkret överlag.

En stor händelse? Största händelsen och den mest fantastiska var nog när tredje hjärtat lyftes upp på bröstet och familjen plötsligt blev så hel. Att få ett barn är helt klart det största miraklet livet har att erbjuda.

Nått du ångrar? Skall försöka att inte ångra nått, utan istället ta lärdom av vad som gick fel och inte som planerat.

DSC_3914

Bästa köpet? Bästa köpet var nog nya telefonen jag gav i nyårspresent till mig själv förra året, hehe. Används flitigt dagligen!

Bästa minnet från 2015? Bästa minnet är nog utan tvekan alla pärlor 2015 bjöd på, alla varma sommardagar på picknickfilten & stranden. Alla små utflykter tillsammans med familjen. Ja helt enkelt alla glädje och lyckomoment tillsammans.

Vad ser du framemot med 2016? Jag ser framemot ett eget hus på egen tomt, målarstänk och inredning, äppelträd och varma sommardagar på en ny terrass!

Kommer du göra nått nytt i år som du inte gjort tidigare år? JA, förhoppningsvis kommer jag bli husägare tillsammans med min man.

Har du några nyårslöften?  Tyvärr har jag inte avgett några löften, men målen för i år kommer vara att försöka va mitt bästa jag, att försöka må så bra som möjligt med mig själv. Sträva efter en hälsosammare livsstil och umgås en massa med barnen och fortsätta va den bästa mamman för dem. Ett annat mål kommer va att tillsammans med mamma hitta på nått att göra som kan förändra vardagen eller livet för nån annan.

2 reaktioner på ”Nyårslistan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s