Nytt år och NY start

Hej och vad roligt att just du hittat till mitt nya krypin! Efter år på blogger blev jag lite nyfiken att testa på en annan plattform samt skapa ett eget domän! Framöver kommer ni alltså hitta min blogg här på Jossanp.com!

Känns jätte bra med nytt år och ny start även på bloggfronten! Bloggen kommer utvecklas under tiden, med ny header och eventuellt det gamla arkivet, tills dess står även gamla bloggen öppen. Hoppas ni skall trivas!

DSC_3461

Hittar ni buggar eller nått ni saknar från gamla bloggen, bara att lämna spår så skall jag försöka fixa det! 

Vill ni ha ytterligare koll så kan ni även följa mig här:

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Följ mig på Bloglovin. (vid bloggflytten lyckades alla gamla följare på bloglovin raderas, så vill du va säker på att du får uppdatering via bloglovin när min blogg uppdateras rekommenderar jag er att följa på nytt! Alla nya följare också varmt välkoma, såklart.)

NU KÖR VI! 🙂  VARMT VÄLKOMNA & GOTT NYTT ÅR!

Kram/ Josefina

4 reaktioner på ”Nytt år och NY start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s